Official website - Flore Zoe Photographer

May I have your attention?

April 2012

Lieve mensen (see English text below),

Heel graag wil ik, Flore Zoé, een medeDELING ☺ doen; deze maand en aankomende maanden worden ontzettend belangrijk voor mij. Na vijftien jaar knokken en strijden, gebeuren er nu werkelijk zeer grote dingen. Deze wil ik allemaal heel graag met jullie kunnen blijven delen.

Vandaar dat (onder andere) het volgende verandert: de huidige Flore Zoé Facebook pagina blijft niet bestaan en gaat naar een pagina met meer mogelijkheden. Zoals mijn team het zo mooi heeft verwoord:

“Hitting the ‘like’ button will be the right thing to do: we will spoil you with live backstage streams, freshly shot images, exciting upcoming events, custom-made apps, a frequently changing page-design!”

Wat ik aan de nieuwe pagina vooral bijzonder vind is dat er niet vertoonde beelden vanaf klein meisje af aan tot heden worden vertoond. Ik zou het fantastisch vinden als je mij blijft volgen/ ‘liken’ op mijn nieuwe pagina en ik alle bijzondere gebeurtenissen met je mag delen. Klik hier om te liken!

Liefs,

Flore Zoé

Dear Friends,

With this letter, I Flore Zoé, would like to share the following with you: This month and the coming months are extremely important for me. After fiftheen years of hard work and knock backs, big things are really about to happen and these are the things that I really want to share with you.

Because of this (and other things) the following change is being made. This Flore Zoé page will be replaced by a new page with more possiblilities. As my team have so nicely said:

“Hitting the ‘like’ button will be the right thing to do: we will spoil you with live backstage streams, freshly shot images, exciting upcoming events, custom-made apps, and a frequently changing page-design!”

What I really like about the new page is that it will show the ‘never seen before’ images from my childhood right up until now. I would really love it if you would continue to follow me and ‘like’ my new page where I can share all of the special happenings with you. Please click here to like!

Love,
Flore Zoé

Leave a Reply